Поверніть своїм очам молодість! Знижка на кришталик вітчизняного виробництва від Клініки Зір

Катаракта – це зміни природного кришталика ока, який втрачає свою прозорість унаслідок вікових змін в структурі білків, з яких він складається. Помутнілий кришталик втрачає здатність правильно фокусувати світлові промені на сітківці, в результаті чого формується розмите нечітке зображення. З часом хвороба прогресує, помутніння збільшуються, і людина повністю втрачає зір.

Нагадуємо, що в Клініці Зір з 1.09 по 30.09  діє АКЦІЯ! Знижка 500 грн. на кришталик вітчизняного виробництва!

Операція катаракти відбувається наступним чином: помутнілий кришталик видаляють і на його місце ставлять штучний!

 Сучасна технологія операції катаракти – це факоемульсифікація катаракти. Під час такої операції помутнілий кришталик пацієнта дроблять і забирають через невеличкий розтин. Сучасні технології дозволяють робити мінімальний розтин розміром усього 2,5 мм, навіть 2,2 мм, який не вимагає накладання швів, а сам герметизується. Це так званий тунель, який дозволяє зайти всередину ока. Далі хірурги-офтальмологи роблять невеличке віконечко в капсулі кришталика. І за допомогою енергії ультразвуку дроблять ядро кришталика. Хворі часто думають, що дроблення кришталика – це лазерна процедура. Ні, ми це робимо за допомогою енергії ультразвуку. У всьому світі проводять ультразвукову факоемульсифікацію. Роздроблений кришталик забирають, а на його місце імплантують штучний. Він доволі великий 5,5-6 мм, а розтин – усього 2,5 мм. Але штучний кришталик – гнучкий. Його складають у трубочку і спочатку через невеликий розтин, потім через віконечко вставляють у капсульний мішок, де він розпрямляється.

Професіонали Клініки Зір гарантують своїм пацієнтам:

1) сертифікований штучний кришталик;
2) оперативне лікування;
3) медикаментозне забезпечення;
4) безкоштовне спостереження впродовж місяця.

Сучасна офтальмологія дає дуже багато можливостей, тому не гайте часу дарма! Поверніть своїм очам молодість, і світ стане яскравим, як в дитинстві.

Прокоментуйте статтю

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *