35 конгрес Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS)

З 7 по 10 вересня 2017 року в Лісабоні відбувся 35 конгрес Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS). У конгресі взяли участь офтальмологи з різних країн світу, в тому числі і провідні спеціалісти Клініки Зір.

ESCRS – це одна з найбільш знакових подій світового офтальмологічного суспільства, участь в якій є надзвичайно важливою для підвищення професійного рівня.
Офтальмологи  Клініки Зір відвідали симпозіуми, присвячені зміні схем фармацевтичної обробки при хірургії катаракти; ускладненій хірургії катаракти; рекреаційній хірургії при катаракті. Також вони ознайомилися з останніми новинками зі світу офтальмології та актуальними науковими винаходами, обмінялися досвідом з колегами з інших країн, обговорили питання діагностики і лікування офтальмологічних захворювань, а також сучасні можливості хірургії.

Довідково: The European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) заснована в 1991 році. ESCRS є провідною організацією в Європі для катарактальних та рефракційних хірургів. Вона є передовою в хірургії переднього відрізка ока. Товариство налічує більше 7500 членів з майже 130 країн світу. ESCRS пропонує унікальний форум для обговорення, навчання та розповсюдження міжнародного досвіду офтальмологів по всій Європі.

navigate_before
navigate_next

Прокоментуйте статтю

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *